Er du klar til Halloween?
Ellers kan vi måske komme med en lille ide...

Halloween er nu større end fastelavn i Danmark!

Den store Amerikanske mærkedag halloween, er i Danmark nu blevet større en fastelavn. Folks hjem bliver uhyggeligt udsmykket med skeletter og gravsteder, pyntet af med edderkoppespind og andre ulækre ting. Udklædte børn, går fra dør til dør og råber "slik eller ballade", eller "trick or treat" som man siger på engelsk.

Halloween appellerer både til små og store børn, og det er sikkert grunden til den store succes, halloween har fået i Danmark. De store børn kan bedre være med til halloween, da de jo kan være meget sejere klædt ud her, end til fastelavn. Det er meget sejere at være et uhyggeligt bloddryppende monster, end en lille sød prinsesse.

Mytattoo er altid med på ballade

så vi har udviklet et tatoverings ark, med 12 forskellige halloween børn i udklædninger. Alle bærende på et græskar, så man ikke er i tvivl om hvilket ærinde de er ude i.

Arket kan bruges som udsmykning af dine egne børn, men du kan naturligvis også bruge dem i steder for slik, når du får besøg af uhyggelige hekse, og monstre ved din egen dør.

Vores små søde halloween børn, holder meget længere end slik, og giver ikke så mange huller i tænderne.

Find de søde halloween børn her

En lille erfaring fra det "virkelige liv"

Vores søde designer testede vores tatoveringer sidste halloween. På gaden bor der nemlig en lille pige med cøliaki (Glutenallergi) og Diabetes. Og da pigen, som forventet, kom forbi med sine veninder, den ene mere uhyggelige end den anden, var der ikke så meget slik hun kunne få. Hun valgte dog stadig lidt, som hun kunne give sin storebror når hun kom hjem. Han var for gammel til at gå med ud, mente hun, men så måtte han få hendes slik.

Så spurgte vores designer, om hun ikke ville have nogle seje halloween tatoveringer med i stedet for, og det ville hun meget gerne. Resten af aftenen spurgte de børn der kom forbi, om hun havde tatoveringer? Det havde de nemlig hørt fra pigen. De var naturligvis smarte nok til først at spørge efter de havde fyldt deres poser med guf, men alle som én spurgte på tatoveringerne.

Tatoveringerne var jo blevet pakket væk igen, da de jo primært var møntet på den lille pige, men de blev hurtigt fundet frem igen, og vores designer måtte for første gang nogensinde, til sidst melde udsolgt af både tatoveringer og slik.

Find mig tatovering - Navnetag
Verdens smarteste navnetag til børn