Sådan monteres en falsk tatovering
Gode råd om montering af en falsk tatovering

Dette skal du gøre inden du monterer din tatovering

Aktiver limen

Inden du klipper dine tatoveringer ud, er det en god ide at aktivere limen. Dette gøres ved, at du gnider gentagende gange forsigtigt på din tatovering, med eksempelvis et kreditkort eller lignende.

Klip groft ud først

Det kan være en god ide at klippe tatoveringer lidt groft ud først. Dette gælder Især hvis de færdige tatoveringer skal klippes ud af et barn. De fleste børn er meget begejstrede for at klippe ud, men ofte overstiger begejstringen evnen, så test med en enkelt tatovering først

Klip nu tatoveringen ud

Nu er du klar til at klippe den endelige tatovering ud. Tatoveringen er printet på en klar film, og derfor kan det være en fordel at klippe helt tæt på motivet, så det ikke ses for meget. Hold dig gerne et par mm fra tatoveringen, det giver det bedste resultat.

Nu er du klar til at montere din tatovering

Vask og tør huden

Tatoveringen fæstner bedst på ren og tør hud. Selv om huden virker ren og fin, kommer der hurtigt et lille fedtlag på huden. Derfor er det altid en god ide, at rense området med lidt vand, eventuelt en vådserviet.
VIGTIGT.. Husk at huden skal være helt tør igen inden du monterer tatoveringen. 

Fjern beskyttelses folien

Nu skal du fjerne den gennemsigtige folie, der er oven på tatoveringen.

VIGTIGT. Undgå at berøre den blotlagte tatovering, da det vil klistre på dine fingre, og risikere at ødelægge din tatovering.

Placér tatoveringen

Nu skal du så placere tatoveringen på det ønskede sted. Tryk tatoveringen godt fast inden du går til næste step.
Det er nu, din tatovering klistrer fast på huden, så vær gerne omhyggelig. 

Opløs papiret med vand

Så er det tid til at opløse papiret med vand. Hold en våd klud, eller en våd svamp på tatoveringen i ca. 30 sekunder. På den måde opløses den lim der er mellem tatoveringen og papiret. Du kan let mærke når papiret slipper.

Fjern forsigtigt papiret

Når limen er blevet opløst, kan du forsigtigt glide/trække papiret langsomt af. Der sidder typisk lidt lim tilbage på tatoveringen, så det kan være en god ide, at vaske tatoveringen forsigtigt med kluden. På den måde fjernes lidt af den glans en helt ny falsk tatovering kan have.

Et sidste lille trick

Hvis din falske tatovering har lidt genskin og du ikke vil vente på, at den automatisk bliver mere mat, kan du forsøge at putte lidt pudder på. Det gør de makeup artister og sminkører vi leverer til, på landets teatre og filmproduktioner.

Kært barn har mange navne
Uanset hvad du kalde en falsk tatovering, så kan vi producere den for dig