FAQ og Kontakt

Vore falske tattoos er nemme at montere. Placer din falske tatovering på huden, og tryk med en gennemvædet klud i ca. 30 sekunder. Træk herefter bærefolien forsigtig af, og din tattoo sidder nu perfekt. 

Din falske tattoo kan sidde i op til 3-5 dage, alt afhængig af hvor hård fysisk belastning du udsætter den for. Tætsiddende tøj slider fx. mere end mere løst tøj. 

Du kan godt gå i bad med din tattoo, men brug ikke sæbe på den, skrub heller ikke og aftør den forsigtigt. 

Det nemmeste er at gnide den forsigtigt med noget madolie, babyolie eller lignende. Det vil hurtigt få din tattoo til at løsne sig. 

Ja, alle vore tattoos er godkendte som kosmetik. 

Er du overfølsom overfor kosmetik eller andre lignende stoffer, så anbefaler vi, at du enten ikke anvender dem, eller afprøver dem med forsigtighed. 

Brug ikke falske tatoveringer på udsatte steder eller sarte hudområder, som fx tæt på øjnene. 

Ja, hvis du selv har et foto, noget grafik (fx et logo) eller en tekst du gerne vil have som tattoo, så er det muligt. Der er begrænsninger for brug af farven hvid i kategorien "privat" på grund af produktionsmetoden vi anvender.  

Privat (digitalprint)
Levering til privatadresse koster fra kr. 29,00. 
Vi producerer typisk indenfor 1-2 hverdage og så kommer leveringstiden oveni. Denne afhænger af den leveringsmetode du vælger. 

Erhverv (offset tryk)
Levering til erhverv koster fra kr. 29,00.
Produktions- og leveringstid er ca. 3-4 uger. Hastelevering er mulig mod tillæg. 

Generelt
Vi kan ikke garantere, at en ordre er fremme på et bestemt tidspunkt, da vi er afhængige af eksterne transportører. Se i øvrigt vores salgs- og leveringsbetingelser.  

Har du spørgsmål så send os en besked herunder. Vi vil gøre vores bedste for at vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Kig evt. i vores FAQ ovenfor hvor vi har besvaret almindelige spørgsmål. 

Eccex ApS
Idyl 26 C
6000 Kolding
Denmark
+45 69 14 82 14
info@eccex.dk
Google Maps